Gezin auto najaar

Klanten vertellen

We hechten veel waarde aan ervaringen en reviews van onze klanten. We stellen het daarom zeer op prijs als je jouw bezoek aan een van onze vestigingen op deze pagina wilt beoordelen.

Schrijf hier je review

Win je factuurbedrag terug

Bij JAMES Autoservice kun je elke maand jouw factuurbedrag terug winnen.

Hoe kan ik meedoen?
Selecteer de JAMES vestiging waar je auto deze maand voor onderhoud is geweest en vul jouw beoordeling hieronder in. Vul tot slot naam, e-mailadres, factuurnummer en kenteken in.

Alle reviews bekijken?

Hieronder tref je alle reviews en je kunt ook op de reviews van vestigingen selecteren. We vinden jouw mening zeer belangrijk, want zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren als dat nodig is.

Joost 44 minuten geleden beoordeeld

Vandaag mijn auto weer opgehaald. Wederom weer fijn, goed en vooral eerlijk geholpen. Fijne mensen en nog normale prijzen, scheelt €100,- met de merkdealer. Ook wanneer werkzaamheden zelf uitgevoerd kunnen worden, zullen ze dit zeggen en adviseren. Ik kom inmiddels al 2 jaar bij de wolf en dat zal voorlopig nog wel zo blijven.

denHoedt 1 uur geleden beoordeeld

Goed bedrijf, duidelijk kennis van zaken.

Paul de Wid 3 dagen geleden beoordeeld

Al jaren kom ik bij James ‘van der Bilt’ . Zeer goed klantcontact en service, toen bleek dat op de dag van reparatie de verkeerde onderdelen geleverd waren werd ik meteen gebeld zodat ik niet voor niets kwam en een nieuwe afspraak was snel gemaakt.

Jack Knol 5 dagen geleden beoordeeld

Snel geregeld, APK en grote beurt.

Ruud Oudman 5 dagen geleden beoordeeld

Auto moest een ingewikkelde reparatie krijgen (koelvloeistof lekkage), maar de VAG specialisten wisten precies waar het probleem zat. Planning was 2 dagen auto kwijt en dat klopte ook precies. Ik heb een kennis met hetzelfde euvel ook naar Cartechnics gestuurd. Prima service, prima geholpen.

Jan van Oosterhout 6 dagen geleden beoordeeld

Weer geweldig geholpen. Duidelijke informatie en overzichtelijke rekening. Zeker een aanrader

R Noordermeer 6 dagen geleden beoordeeld

Goed bezig

Ype Karrenbeld 1 week geleden beoordeeld

zeer prettige garage. vriendelijk personeel, duidelijke uitleg van de storing . prijsopgave voor de tijd ,prijs kwaliteit is prima.

Jan Dankers 1 week geleden beoordeeld

Super service bij James Cartechnics IJsselstein. Auto s’ochtends gebracht en na uurtje kreeg ik telefoon met wat er moest gebeuren en wat het zou kosten. Kon de auto s’middags ophalen maar dat kwam niet uit en volgende dag halen was geen probleem. Bij het ophalen was tot mijn verbazing mijn auto die heeel vies was was van buiten en binnen gewassen en schoongemaakt! Dit deden ze bij de merkdealer ook maar wel voor dubbel de prijs die ik bij James betaal! Gewoon top service en dit is nu mijn vaste garage.

Roy Knaapen 1 week geleden beoordeeld

Super gedaan. Remmen schijven en blokken en lagers vervangen van mijn Citroën c4 Picasso. Zo kan ik weer veilig rijden en een goede service .

Boukje 1 week geleden beoordeeld

Altijd fijne, goede en vlotte service! Er is altijd overleg over aanpak en bij onvoorziene omstandigheden.

Dominique 1 week geleden beoordeeld

Zeer vriendelijk personeel. Goed en snel geholpen. Ook bij vragen zeer vriendelijk en goed geïnformeerd. Echt een aanrader!

E Bresser 2 weken geleden beoordeeld

Ik kom hier al jaren en al een paar keer een auto gekocht en wordt hier altijd netjes geholpen.

Elfriede de Weerdt 2 weken geleden beoordeeld

Fijne en klantvriendelijke garage, die de reparatie aan mijn Twingo keurig en tegen een goede prijs gerepareerd heeft. Vooraf duidelijke prijsopgaaf, zodat verassingen achteraf achterwege blijven. Garage is makkelijk te vinden met voldoende parkeergelegenheid.

Robbert Vogtländer 2 weken geleden beoordeeld

Snel en vriendelijk

Robbert Vogtländer 2 weken geleden beoordeeld

Snel en vriendelijk

Tjerry 2 weken geleden beoordeeld

Voor APK weggebracht en had nog wat andere zaken die moesten gebeuren aangezien het onderhoud al even geleden was. Is allemaal goed uitgevoerd door James autoservice. Bij een dealer zou mij dit zeker dubbel de prijs hebben gekost. Dank & groet, Tjerry

Bas en José Holt 3 weken geleden beoordeeld

We komen al jaren bij Cartechnics, in het verleden vooral omdat ze kennis hadden van oldtimers(Volkswagen campers). We zijn altijd welkom ook ad-hoc staan ze altijd voor ons klaar! Gewoon aardige gasten :-)

P.J. Versteege 3 weken geleden beoordeeld

Service is goed Reparatie snel en goed gedaan auto gewassen en gestofzuigd Ik kom nu ook met mijn 2e auto naar deze garage Vr groeten, P.J. Versteege

Sandra Witjes 3 weken geleden beoordeeld

Heel vriendelijk. Reparatie werd helaas duizend euro duurder ivm er meer kapot bleek te zijn of vervangen moest worden.. Netjes over gebeld en overlegd... Auto rijdt weer perfect...