Gezin auto najaar

Klanten vertellen

We hechten veel waarde aan ervaringen en reviews van onze klanten. We stellen het daarom zeer op prijs als je jouw bezoek aan een van onze vestigingen op deze pagina wilt beoordelen.

Schrijf hier je review

Win je factuurbedrag terug

Bij JAMES Autoservice kun je elke maand jouw factuurbedrag terug winnen.

Hoe kan ik meedoen?
Selecteer de JAMES vestiging waar je auto deze maand voor onderhoud is geweest en vul jouw beoordeling hieronder in. Vul tot slot naam, e-mailadres, factuurnummer en kenteken in.

Alle reviews bekijken?

Hieronder tref je alle reviews en je kunt ook op de reviews van vestigingen selecteren. We vinden jouw mening zeer belangrijk, want zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren als dat nodig is.

Emiel 1 dag geleden beoordeeld

We komen er al zo’n 5 jaar en we zijn altijd voorzien van goede service en informatie. De mannen denken met je mee over oplossingen en komen eerlijk en betrouwbaar over. Als er zich problemen voordoen bespreken ze dit netjes.

Rick 3 dagen geleden beoordeeld

Top service. Snel geholpen voor een goede prijs. Netjes een leenauto gekregen. Geen op- of aanmerkingen.

R. van der Tuin 3 dagen geleden beoordeeld

"gewone dingen ongewoon goed doen" is op jullie serviceverlening echt van toepassing, terwijl dat voor veel bedrijven, in welke branche dan ook eerder uitzondering dan regel is. Wij ervaren jullie service en houding als alert, meedenkend, behulpzaam en vriendelijk. Blijf zo doorgaan! Gr. Rob vd Tuin

P. Oosterom 3 dagen geleden beoordeeld

Goed geholpen , goede informatie .

J.W. Kerkhoff 4 dagen geleden beoordeeld

I.v.m. komende vakantie in Oostenrijk gevraagd voor reservewiel + band en dit was binnen een half uur geregeld. Vandaag wiel op kunnen halen en tot mijn verrassing geen stalen maar een goed uitziende lichtmetalen verg met een bijna nieuwe band.

Claudette Esmeijer 4 dagen geleden beoordeeld

Vanmorgen heb ik mijn auto voor onderhoud bij James autoservice in Elst afgeleverd. Ik zou vervangend vervoer krijgen en dit bleek een auto met automaat. Toen ik aangaf dat ik niet prettig vond werd er direct naar een oplossing gekeken. In overleg hebben zij mij thuis afgezet om vervolgens aan het eind van de dag de auto weer (schoon) thuis af te leveren. Ik ben zeer tevreden over de service van James autoservice!

Corne 4 dagen geleden beoordeeld

Vorige jaar mijn airco gevuld bij jullie. Dit jaar merkte ik helaas dat die het niet goed meer deed waardoor ik al een vermoede had dat de condensor kapot zou zijn. 2 weken geleden gebeld, factuur gekregen en afgelopen week besloten om toch te laten vervangen. Ik kon binnen 1 week terecht wat heel fijn was. Heel vriendelijk ontvangen, leen auto mee gekregen en kon de auto in de middag al weer op halen ondanks dat het zo druk was! Bedankt voor de top service!!

P.G.M. Baar 4 dagen geleden beoordeeld

Ik ben al jaren klant. Fijne garage. Staan altijd voor je klaar. Vriendelijk en correct.

R. Thomas 4 dagen geleden beoordeeld

Ben al jaren klant en heb hier altijd het gevoel dat er serieus naar de klanten wordt geluisterd.'

William Visscher 6 dagen geleden beoordeeld

Zeer goed geholpen. Kon snel bij ze terecht. Echt top!

Iwan Hendriks 1 week geleden beoordeeld

Prima service en duidelijk in wat er gedaan moet worden. Erg vriendelijk en behulpzaam. Ben al jaren een zeer tevreden klant. In 1 woord TOP!

Barbara van Westing 1 week geleden beoordeeld

Altijd een top service, heel blij met mijn nieuwe banden. Kom graag bij Cartecnics met mijn auto.

Paulina Bosch 1 week geleden beoordeeld

Super vriendelijk geholpen, duidelijke uitleg van de werkzaamheden, uren en het onderdeel wat vervangen moest worden. Ook goed op de hoogte gehouden van wanneer de auto klaar zou zijn. Factuur is netjes nagestuurd.

Mandy sonnemans 1 week geleden beoordeeld

Kom er altijd heel erg graag,word altijd heel goed en snel geholpen.top service

Kees Dirken 1 week geleden beoordeeld

Ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Het voelt als vertrouwd en vakkundig. Niet onbelangrijk is dat de kosten aanmerkelijk lager uitkwamen dan in de vakgarage waar ik de afgelopen tien jaar trouw naar toe ben gegaan. Ik ben zeker van plan om het onderhoud in de toekomst bij Henry te laten uitvoeren.

HPM Van Wezel 1 week geleden beoordeeld

Zeer snel een afspraak kunnen maken, heel netjes geholpen en een mooi gewassen auto terug gekregen. Ik kan iedereen deze garage aanraden.

Irene Winters 1 week geleden beoordeeld

Wij (mijn hele familie) komen al jaren bij de vestiging in Elst bij de familie Stuart. Niets is te veel, je wordt er altijd vriendelijk te woord gestaan en als er een probleem is wordt deze snel en altijd naar behoren opgelost. Kundig en vriendelijk personeel. De APK en onderhoudsbeurt worden altijd zeer netjes en goed uitgevoerd. Als er iets opgemerkt wordt tijdens de beurt dan bellen ze netjes om te overleggen.

Karin de Hoop 1 week geleden beoordeeld

Zoals altijd, prima service, goede, begrijpelijke uitleg wat er is gedaan, heel vriendelijk, zelfs mijn grijze auto weer een sopje gegeven, zodat hij weer wit is, top!

Marco Bok 1 week geleden beoordeeld

Schokdempers waren kapot. Super goede prijsofferte gekregen. Vrijdag gebeld , maandag kon ik terecht en maandag middag gerepareerd en nieuwe APK. Heel tevreden . Heel vriendelijk ook behandeld.

Jerry Kuper 1 week geleden beoordeeld

Snel, netjes en goed geïnformeerd over werkzaamheden en kosten